Næste hold

14. August 2019

23. Maj

23.
Holdstart kalender
   
03. September 2019
03. Oktober 2019
06. November 2019

Cookies og Privatlivspolitik

Persondata- og Privatlivspolitik

Nyborg Køreskole I/S v/Claus Stokbæk Jensen og Stefan Hartvig Madsen
Privatlivsbeskyttelsespolitik - Elever
Vi tager beskyttelse af dine persondata alvorligt
Vi har hos Nyborg Køreskole vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, så vi kan fortælle dig, hvordan vi behandler dine data.
Når du bliver elev på køreskolen, giver du samtykke til behandling af samtlige af de oplysninger, du giver os til brug for gennemførelsen af den undervisning, som du har indgået aftale med os om.
Kontaktinformation
Nyborg Køreskole I/S v/Claus Stokbæk Jensen og Stefan Hartvig Madsen, CVR.nr.: 33791682, er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager om dig. Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 30 70 60 40 og e-mail: audimadsen@gmail.com.
Vi anvender denne type data om dig For at kunne give den undervisning, der er aftalt mellem køreskolen og dig, har Nyborg Køreskole brug for visse personoplysninger om dig.
De data vi anvender, omfatter:
 Navn, adresse, telefon og e-mail, CPR-nr. og fødeland.
 Portrætbillede til ansøgning om kørekort.
 Eventuelt bedømmelsesskema, ansøgningsskema, lektionsplan, kursusbeviser.
 Eventuel navn og CPR-nr. på indehaver(e) af forældremyndigheden ved kørekort til 17- årige.
 Eventuel ansøgning om dispensation til anvendelse af bil med automatgear.
 Eventuelle oplysninger om overtrædelse af færdselsloven i forbindelse med kontrollerende prøver. Evt. ANT-kursusbevis.
Vi videregiver ikke dine persondata, uden vi har lov til det I forbindelse med undervisningen er det nødvendigt, at vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til andre. Dette gør vi ikke uden vi har lov til det, enten i overensstemmelse med loven eller en samtykkeerklæring.
Modtagere af dine persondata er:
 Politiet og tilsynsførende.
 Eventuelle samarbejdende kørelærere.
 Manøvrebaner og køreteknisk anlæg (pligt jfr. Bekendtgørelse om kørekort).
 Ved ”særlig køreundervisning” forevises Borgerservice og forbliver hos køreskolen.
 Eventuel tilmelding af elever til udbydere af online undervisningsprogrammer (eksempelvis Drive4You, Køreklar, Teoriundervisning.dk).
 Eventuel ekstern underviser i førstehjælp.
 Kommunernes Landsforening (Køreprøvebooking.dk).
 Kommunikation med elever via sms og Messenger (Facebook).
 Generel kommunikation med Borgerservice, Politi og Politiets Administrationscentre.
 Færdselsstyrelsen.
Vi opbevarer ikke dine personoplysninger længere, end vi skal
Nyborg Køreskole har pligt til at opbevare din lektionsplan i 2 år af hensyn til bekendtgørelsen om kørekort.
Aftalegrundlaget for den løbende undervisning hos os bliver opbevaret i 5 år plus indeværende regnskabsår, da det anses som regnskabsmateriale i henhold til Bogføringsloven.
Dit ansøgningsskema vil blive slettet umiddelbart efter, at skemaet er blevet videregivet til Politiet. Bedømmelsesskemaet fra praktisk prøve bliver udleveret til dig, og opbevares ikke af køreskolen.
Når samtykkeerklæring for kørekort til 17-årige, førstehjælpsbevis og ANT-kursusbevis er returneret fra Borgerservice, tilbageleveres dokumenterne til dig, og er efterfølgende ikke tilgængelig for køreskolen.
Ansøgning om dispensation videregives til Færdselsstyrelsen og er efterfølgende ikke tilgængelig for køreskolen.
Du har ret til at få adgang til dine persondata Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få at vide, hvor længe vi opbevare dine persondata, og hvem der modtager data om dig. Derudover har du ret til at få urigtige oplysninger rettet, at gøre indsigelse mod databehandlingen og i visse tilfælde ret til sletning af persondata.
Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, kan du henvende dig til os på kontaktoplysningerne, der står øverst.
Du har ret til at klage Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk
Claus Stokbæk Jensen & Stefan Hartvig Madsen Nyborg Køreskole I/S v/Claus Stokbæk Jensen og Stefan Hartvig Madsen

Cookies

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker data, som lagres på din computer, når du surfer rundt på nettet. Cookies bruges f.eks. til at registrere din adfærd på en specifik hjemmeside, og til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden.
En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer. 

Sådan anvender vi cookies på www.nyborgkøreskole.dk

Hos Nyborg Køreskole anvender vi cookies på www.nyborgkøreskole.dk for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside. Du kan herunder læse mere om, hvilke cookies www.nyborgkøreskole.dk anvender samt til hvilket formål, de er anvendt.

Teknisk nødvendige cookies

www.nyborgkøreskole.dk administreres af SmartWeb. Nyborg Køreskole bruger cookies, som vi anvender til at genkende dig, når du besøger vores hjemmeside. Derudover bruger vi SmartWebs cookie-script til at se, om du er blevet informeret omkring hjemmesidens brug af cookies. Dette gør vi for, at du undgår at skulle godkende vores brug af cookies hver gang, du besøger vores hjemmeside.

Marketing og optimeringscookies

Vi anvender disse cookies for at få en optimal drift af vores hjemmeside. Dette gælder blandt andet Google Analytics, som vi bruger til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. De indsamlede oplysninger bliver sendt og gemt på Googles servere. Vi anvender også en cookie ved visning af Youtube-film på www.nyborgkøreskole.dk. Med denne cookie registrerer Youtube, hvilke videoer du har set, og hvor meget af dem du har set. 
 

Kan jeg slette cookies?

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer.  Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies:

                                                

Vil du vide mere?

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte os på +45 40 19 34 43 eller skrive en mail til audimadsen@gmail.com